CONSULTAţII

Clinica Opticontact vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii medicale oftalmologice, de cea mai înaltă calitate. Consultațiile sunt efectuate de către medici cu experiență de peste 20 de ani în oftalmologie și cu peste 10 000 de intervenții chirurgicale realizate cu succes.

Programare

INVESTIGAţII

Pregătirea excepțională acumulată prin participarea activă la cursuri și congrese de renume internațional, ne recomandă pentru efectuarea de investigații, diagnosticare și tratamente oftalmologice atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Programare

OPTICĂ MEDICALĂ

Specialiștii noștri opticieni vă oferă consultanță în alegerea produselor de care aveți nevoie, deoarece este foarte important să purtați ochelari de vedere sau lentile de contact conform prescripției medicale.

Programare

SLAB VĂZĂTORI

Clinica Opticontact pune la dispoziția persoanelor slab văzătoare dispozitive de ajutor vizual, ce au ca principiu mărirea și schimbarea contrastului și a culorilor (un text sau o poză captate cu ajutorul acestor dispozitive se văd mărite de cateva ori).

Programare

OCHELARI UVEX

Suntem unici distribuitori în România de ochelari de protecție U V E X cu corecție optică (lentile cu dioptrie). Aceste produse sunt adaptate individual și asigură un confort superior față de varianta ochelarilor de protecție purtați peste ochelarii de vedere.

Programare

OPERAţII

Persoanele care necesită intervenții chirurgicale aleg clinica noastră datorită faptului că aici le oferim siguranța celei mai bune îngrijiri medicale pre și post operatorie, medici cu experiență în domeniul chirurgiei oftalmologice și aparate de ultimă generație.

Programare